מתכון חדש ללחם נולד פה בבית.. אוכל אמיתי Real Food לחם מחבת – היקרא שמו בישראל פוקאצ'ת מחבת?
יש לי קטע לאחרונה עם לחמי מחבת… לא נורא, יעבור לי. אבל עד שיעבור לי 😜..
זה התחיל כשהבנות, שאוהבות ביצה עין חיפשו לנגב את החלמון. יום לפני זה זה היה יכול להשתלב מצוין עם שקשוקת נקניקיות. הלחם הזה הוא פתרון מיידי נהדר לארוחת ניגובים או עיטופים כלשהיא, הכנה מהירה וכייפית,
לאחר כמה שעות נשאר גמיש וטעים… ואף נכנס לטוסטר עם בטן של גבינה צהובה… ושרד בכדי לספר 😎
מרכיבים;
שתי כפיות שמרים יבשים
3/4 כוס מים חמימים
חצי כפית סילאן
לערבב לשים בצד.
כוס וחצי קמח שקדים
כוס קמח טפיוקה
חצי גביע שמנת חמוצה של פעם 27%
1 ביצה
כפית מלח
אופן ההכנה;
להוסיף את החומרים לשמרים עם המים. לערבב יחדיו. התערובת יוצאת תערובת כמו פנקייק.
לצקת מחצית מהתערובת על מחבת טפלון חמה ולא משומנת. להפוך כשיש בועות והשוליים משחימים.
מבחוץ יוצא קראסט קראנצ'י ומבפנוכו אוורירי גמיש.
חשוב להקפיד על חום בינוני על מנת לאפשר ללחם ממש להיאפות.
ויאללה לנגב 😎… משהו.
נראה מעולה. יש סיכוי שישרוד יפה הקפאה והפשרה?