המבורגר אצלנו זה… #מסופח_לקיבה_נפרדת
וכשזה מקום שנאמן לעקרונות אוכל אמיתי Real Food – משמע הקפדה יתרה על מרכיבים איכותיים, הגשה, אפשרויות לבלי גלוטן וסוכרים… כשר פליאו, קטוגני ועוד… אז בכללללל
(המקום מקפיד על טיגון בכלים נפרדים לרגישות לגלוטן, אך המטבח לא סטרילי)
הלכנו לנסות את הדיינר החדש של מקום של בשר והתמוגגנו!
דיינר – מקום של בשר
Aviram Ben Simon קיבל אותנו והתרגש לספר לנו על המקום… הבנות ריקדו במקומן עד קבלת ההמבורגר המיוחל 😃
כך פתאום הגיע מגדל של טבעות בצל עשויות כהלכתן וקרן שפע של צ'יפס כייפי עם תופעת לוואי חמורה של חיוכים קולניים
הזמנו שני סוגי המבורגר – את הקלאסי – לבנות
ואת המבורגר הבית – דיינר – עם מיונז צ׳יפוטלה, חסה, אמנטל ופנצ׳טה טלה (ללא לחמניה ויש גם לחמניות ללא גלוטן) ותקפנו!
ההמבורגר עשוי מדיום כהלכה, שמנמן ועסיסי. המנות עשירות, והארוחה בהחלט סיפקה חוויה… וטעם.
נחזור.
סיפחנו לקיבה ולפינתנו #מומלץ_ברותחין