כמות ה'פליקים' על ידיים שנשלחות לצלחת עת ההגשה מרקיעה שחקים. נו, אי אפשר להישאר אדישים. השילוב הזה של בטטה בלביבה.. זה כבר מעל היכולת האנושית להישאר אדישים.
בטטות חסרות עמילן שמדביק אותן יחד כמו תפו"א ולכן, במשחק חמוד של רכיבים נייצר את הטעם המושלם. מכאן, תשמרו על הידיים מפליקים.
מרכיבים:
4 בטטות בינוניות מגוררות או במג'ימקס
1 בצל קצוץ
1 תפוא מגורר
1 כרישה קצוצה
2 ביצים M
2 כפות קמח תפו"א
פלפל שחור גרוס
מלח
בצל ירוק
אגוז מוסקט
שמן זרעי ענבים/זית/גהי – לטיגון
אופן ההכנה:
בקערה את הבטטות עם התפו"א והכרישה מכניסים למיקרו לחימום כ 7 דק'
מוציאים ומקררים
מערבבים את שאר החומרים נותנים לנוח.
מחממים שמן בגובה חצי לביבה לחום בינוני אחיד.
צרים לביבות בידיים ומניחים במחבת עם השמן בהשחמה הופכים.
מניחים על נייר סופג.
ומנסים לא לגמור אותן לפני ההגשה 😎