טיול קולינרי קטוגני בטוסקנה איטליה

דמיינו חופשה באיטליה
עכשיו דמיינו חופשה בטוסקנה
הוסיפו לזה סדנאות בישול מקצועיות, סיורים קולינריים מרתקים וארוחות מטריפות חושים.

הכל מותאם לתזונה קטוגנית!

 

מדבר אליכם?

היי, הנה זה קורה! חברנו, התחברנו, ענת פרנק וסלבה ברגר לטיול הקולינרי האולטימטיבי! במשך שנים סלבה מוציא טיולים קולינריים ואחרי שנתיים של עבודת מחקר בפיזה שבטוסקנה, החלום של סלבה לחזור לשם ולהראות לכם את המקומות השווים ביותר בתחום הבשר והקולינריה שכל כך אהב והפעם, נהנה כולנו יחד מכל ה.. טוב הזה!

בדיוק בשל כך נבנה טיול קולינרי ייחודי הכולל סדנאות בישול מסורתיות, סיורים מודרכים בשווקים ואצל יצרני נקניקים, גבינות ויין וארוחות טעימות ומגוונות ממיטב מנות המטבח המקומי.
כל זה בלב טוסקנה, הכי אותנטי ולא תיירותי שיכול להיות.

בשיתוף הפעולה בין ענת פרנק לסלבה ברגר, בנינו לכם טיול קולינרי ייחודי, קטוגני, הכולל בנוסף לכל גם הרצאות וסדנאות תזונה קטוגניות שנעביר לכם במהלך הטיול. 

ענת פרנק – יועצת לבריאות מטבולית ומומחית לתזונה דלת פחמימות וקטוגנית ושף של המטבח הצרפתי והאיטלקים הקלאסי, יועצת לבריאות מטבולית ומומחית לתזונה דלת פחמימות וקטוגנית, מכורה לאיטליה, ולפרקטיקה של התזונה

הצטרפו אלינו לחוויה קולינרית קטוגנית כמו שלא חוויתם מעולם!

ביחד נצא למסע קולינרי מאורגן הייחודי מסוגו במקומות היפים ביותר של טוסקנה.
הרשמה לטיול בעיצומה!

מתי ואיפה

יציאה: 11.05.2025, טיסת בוקר

חזרה:  18.05.2025, טיסת לילה 
טוסקנה, איטליה

מה מצפה לנו

חוויה קולינרית מאורגנת לפרטי פרטים בת 8 ימים מלאה בסדנאות בישול מקצועיות, סיורי אוכל מודרכים, ארוחות מטריפות חושים וחוויות קולינריות אותנטיות ברמות הגבוהות ביותר.
 

הטיול מיועד לכל מי שחי ו/או רוצה לחוות אורח חיים קטוגני ואוהב אוכל טעים ואיכותי וסקרן ללמוד את סודות המטבח של טוסקנה בדגש על עולם הבשר.

 

החבילה כוללת

  • רכב 9 מקומות + נהג ומדריך צמוד 
  • לינה במלון כפרי מהמם Agriturismo Due Ponti
  • סדנאות בישול מעשיות של מטבח טוסקני מסורתי וארוחת שף במסעדה מקומית Papacqua
  • סדנאות קיצוב והכנת נקניקים ונקניקיות מעשית ובשיטות מסורתיות
  • הרצאות וסדנאות בישול וצלייה קטוגניות במלון
  • ביקור בקצבייה וארוחת סולוצ'יצ'ה "מאף עד לזנב" אצל דאריו צ'קיני
  • סיור מודרך במחלבה וטעימה של גבינות פקורינו מסורתיות
  • ביקורים מודרכים בשווקים ואצל יצרני נקניקים ויין
  • טיולים במקומות היפים של טוסקנה (פירנצה, פיזה, ליבורנו, עיירות ציוריות של קיאנטי ועוד)
  • ועוד כמה הפתעות שאשמח לשתף במעמד ההרשמה
  • כל זה בקבוצה קטנה, יחס אישי והרבה יין ומצב רוח טוב

 

עלות החבילה

€1950 לאדם בחדר יחיד 
המחיר לא כולל טיסת אלעל לרומא, ביטוחים וחלק מהארוחות
5% הנחה לזוג בחדר אחד

תוכנית הטיול


יום ראשון 11/05/2025 – נחיתה בשדה התעופה ברומא, ביקור בקצביית Pucci
יום שני 12/05/205 – סדנת בישול טוסקני מסורתי וסדנת קיצוב מקצועית
יום שלישי 13/05/2025 – סדנת נקניקים ונקניקיות מעשית, ביקור בשוק דגים וטעימות יין
יום רביעי 14/05/2025 – להפוך לשף איטלקי ליום אחד – סדנת בישול במסעדת Papacqua
יום חמישי 15/05/2025 – פירנצה, סיור בשוק, ארוחת צהריים, קניות, ארוחת ערב במלון
יום שישי 16/05/2025 – ארוחה בלתי נשכחת אצל דאריו צ'קיני, סיור מודרך במחלבה, ביקור אצל יצרן נקניקים מפורסם
יום שבת 17/05/2025 – טיול לשוק הדגים בליבורנו וביקור במגדל פיזה
יום ראשון 18/05/2025 – חוזרים הביתה, בדרך עיר חוף וויארג'יו ומרכז קניות פיורדליזו

לפרטים נוספים - ללא התחייבות:

סדנת בישול קטוגנית אוכל אמיתי