סחלב טיים לאחר-הצהריים גשום ומבודד
(מה זה ההנחיות האלה?! #קורונה)

אז אחרי שעשו משימות מקוונות,
טיפסו על הקירות,
על אמא.
התעללו בכלבה
וניסו לטחון חצי מקרר…
מסתמנת רגיעה חלקית
(שתתעורר רגע אחרי הסחלב 😜 עמילן וזה)
לפחות הוא מומתק רק מעט עם מייפל
כוס וחצי חלב או קרם קוקוס

סחלב חם

מרכיבים:
250 מ"ל קרם קוקוס או שמנת
שתי כפות קמח טפיוקה
רבע כוס מייפל (או כל ממתיק אחר שמאים לתזונה שלכם)
חצי כפית קינמון

אופן הכנה:
בסיר על אש קטנה ולערבב כל הזמן במערבבן למניעת גושונים.

הטופ;
כל האגוזים והשקדים שנשארו לי, צליתי מעט בתנור וטחנתי עם כפית קינמון. פוזר בנונשלנט למעלה

תוספת הג'ינג'ית – מתכון סודי.

בהצלחה לנו 🤗

השארת תגובה