אם תצליחו להשאיר על השיש למשך כשעה… ניצחתם!
אצלנו זה לא שורד… 🙂
אז איך מכינים?
מרכיבים:
4 מנגו בשלים
2 כפות דבש
טוחנים את הפרי. אפשר גם משמש, או אפרסק או תותים כשבעונה מערבבים עם כ – שתי כפות דבש (אני משתמשת בדבש לא מחומם)
משטחים על נייר אפיה בגובה של כ 3 מילימטר ואופים בחום נמוך (80 מעלות) בין 6 ל- 8 שעות הלדר מוכן שכשנוגעים למעלה לא דביק.
מוציאים. מקררים וטורפים.
ואם הספקתם… אז לחתוך לרצועות ולגלגל 🤓
איזה רעיון אדיר, חייבים דבש??
הדבש מגבש ומחבר. אבל אפשר לנסות לייבש בלי. עוד לא ניסיתי