מתכון מוצלח ביותר שאנחנו מכינות כבר שנים.
טעמו מדוייק והוא תמיד מצליח! כל אחת מהבנות אוכלת אותו באופן אחר, מייפל , ריבת תותים או שמנת (טוב נו, שמנת זו אני), פירות חתוכים או סתם ככה… (שזה מה שקורה ברוב המקרים לחצי צלחת)
מרכיבים:
3/4 כוס (קרטון) קמח שקדים
3/4 כוס (קרטון) טפיוקה
2-3 כפות דבש (להכין אחד ולטעום)
2 ביצים
כפית תמצית וניל
גביע שמנת של פעם 27%
50 גרם חמאה מומסת
קורט מלח
כפית סודה לשתיה בסוף.
הוראות הכנה:
בקערה לערבב היטב את כל המרכיבים, ולבסוף את כפית הסודה לשתיה.
למזוג כף או 2 למחבת טפלון ללא שימון כלל. ברגע שיש בועות להפוך.
לזכור לשים לב ולא ללכת לעשות ספונז'ה או משהו, קמח שקדים אוהב להישרף מהר.
ויש גם גרסת פנקייקיטי 🙂