לפעמים בא משהו קליל אבל מספק…
במג'ימקס:
חצי קילו עוף טחון
בצל קטן
2 שיני שום
צרור פטרוזיליה
כף שומן כלשהו
1 ביצה
מלח
פלפל
לטחון לערבוב בכמה פולסים.
בסיר
בצל קטן
2 שיני שום
בכף שומן, לטגן יחד לאידוי.
להוסיף
קופסת Mutti עגבניות שלמות
להיטגן יחד עם מלח, פלפל וקצת בהרט או כמון
להוסיף קופסת חלב קוקוס Aroy D.
בזמן שהרוטב מתבשל, לחמם מחבת טפלון
להניח כף מהתערובת על המחבת החמה (ללא שימון) וכך ליצור ולצרוב קציצות.
כשהרוטב חם 'לזרוק' את הקציצות לתוכו.
בזמן שכל זה מתבשל לקצוץ כרוב לסלייסים ארוכים 'האטריות' ולהניח מעל התבשיל, הן מתאדות בטעמים של התבשיל עצמו.
לכסות את הסיר ולתת להתבשל כ- 20 דקות.
ערבוב קטן וקיבלנו סיר כיף.
🤭
ולמה רוזן? כי ככה אוריקי שלי קוראת לרוטב ורדרד… 🤣